Svart eller svart?

Vilken är snyggast? Om vi bortser från att en har mycket snyggare pris alltså.

Längtar

efter att ha stora familjen på plats! Bara Irma och jag hemma hela veckan, förvisso lugnt och mysigt men vi saknar alla andra! Irma har tröstat sig lite med sin barnvakt J, men jag saknar en sambo och fyra ungar något alldeles förfärligt. Snart måndag och då kommer alla hem igen. Det får vi fira!

Ovant

Träningsvärk. Inte dumt alls.

ExitExit Deutschland har genomfört årets coolaste grej.


Nä jag tror nästan inte det är sant själv heller

Men jag var faktiskt på gymet 6.30 i morse. Tränade med en kompis. Vi sågs på stan i fredags för att dricka vin och äta god mat. Nu klimatkompenserade vi våra kroppar genom att köra ett styrkepass också.

Traderamania

Har just sålt tre Odd Molly objekt på Tradera och alla tre såldes till "Köp-nu-priset" inom en halvtimme från att jag la ut annonserna. Misstänker att jag inte har koll på andrahandsvärdet på Odd Molly. Å andra sidan älskar jag snabba affärer.

Miljövän

Jag surfar runt på Swedish Hasbeens och försöker hitta argument till varför jag verkligen behöver både ett par nya (gröna!) Peep Toe Super High och en 3000 kronors (röd!) väska att ha min laptop i när jag ramlar över följande intressanta påstående:

Little known fact: A study showed that a canvas or cotton reusable bag would have to be reused a total of 171 times to offset the higher carbon emissions compared to a normal plastic shopping bag. The same study found however that the average cotton bag is used only 51 times before being thrown away.

Vilken TUR att jag aldrig brytt mig om att köpa tygpåse istället för att köpa plast/papperskassar på ICA. Nu kan jag till och med påstå att det är för miljöns skull och inte för att jag är glömsk och bekväm.

Hot or not?

Jag kan inte bestämma mig för om den har blazern är megasnygg eller apful. Var tvungen att beställa hem den för att kunna avgöra frågan en gång för alla. Lånade bilden från ZARA.


Nu har jag varit ensam hemma i tre dagar

Nu tycker jag det räcker.

Viktigt

Jag känner ett stort behov av att informera om att jag faktiskt gick till gymet i morse och att jag sprang 2.5 kilometer på löpbandet. Det kan låta lite men är mycket om man inte tränat på ett halvår eller så.

Ambitionen är att komma dit minst en gång till den här veckan, helst två.

Bloggmin

Glömde ju berätta att jag tränat på min bloggmin också på semestern. Känner dock inte att jag helt bemästrar den ännu men det är bara att ligga i och fortsätta träna.


Augusti


Jag hade tänkt blogga massa fina bilder från våra sommarresor med stora familjen först till Kreta och sen Disneyland och Paris. Men kameran med minneskortet med alla semesterbilderna har följt med Rickard och barnen till Luleå så det blir bara en liten liten bild på ett glas rosé som jag vill minnas var mycket gott.

Så Rickard är i Luleå med tre av barnen och de andra två är på gympaläger så kvar är jag i stan och första arbetsveckan utspelar sig solo och det är skönt. Lugnt lugnt på kontoret och lugnt lugnt hemma. Jag har hyrt fyra filmer och sett två av dem samt läst ut en av de bästa böcker jag läst på länge länge (Presidentens Hustru av Curtis Sittenfield - läs den om du inte redan gjort det).

Och jag älskar augusti och känslan av nystart. I brist på back-to-school med nya kläder för första dagen i skolan och ny kalender och massor av tomma blad och nya pennor och fina block så har jag ägnat större delen av dagen åt att rensa min mailbox (även om jag i sanningens namn har hållt efter den rätt bra även under mina fyra veckors semester) och till slut packa ur lådan på jobbet som jag packade ihop med mina grejer när jag skulle gå hem och föda Irma (ja inte hemma då, men ja...). Det var ju bara 3.5 år sen den packades och 2.5 år sen jag kom tillbaka till jobbet. Kändes så där skönt Feng Shui befriande. De-clutter. Jag började faktiskt på en ny fin anteckningsbok från Bookbinders också. Är det nystart så är det.

I morgon tänkte jag som pricken över i gå och träna innan jag åker till jobbet. När jag har skrivit det på bloggen så måste det ske, det räcker inte med att lova mig själv. Verkar som jag har dålig respekt för mig själv.

RSS 2.0