Saker att ångra

Att en bild på ett stekt ägg fick mig att börja steka ägg kvart över elva på kvällen. Att jag istället för att steka ägg fick torka ägg. Inte ett utan två.

Från golvet om det var oklart.

Sen stekte jag två ägg i alla fall och de var goda. Nu måste jag gå och lägga mig om jag ska orka njuta av den tjusiga utsikten i morgon.

Paris - on y va!

Och det är ungefär vad jag minns av min skolfranska.

Men strunt i det - såhär är utsikten från hotellet vi ska bo på (inte nödvändigtvis från just vårt rum, men ändå...). Jag gillart!


Aaaaah ljuva fredagkväll

Ikväll champagne.

Because we're worth it.

Och för att jag fått löneförhöjning. Och ny schysst titel också (ansvaret är detsamma, ett mycket bra sätt att känna sig promotad på - ny titel men inget extra jobb).

Inspiration

Var på våravslutning i en förening jag är med i och vi hade den otroliga turen att få en halvtimmes föreläsning av Carin Götblad. Wow. Vilken kvinna. Jag hade ingen aning.

Så. Himla. Cool.

Inspiration på hög nivå.

Pust

Jag kopierar min facebookstatus för jag är för trött för att skriva ett alldeles eget blogginlägg:

Åkte från jobbet 15.40. Sen hämtat en, lämnat en, hämtat en, hämtat en, utfodrat två, lämnat en, hämtat en, lämnat två, hämtat en igen och nu hemma för att utfodra tre plus mig själv.

Och varför måste man städa när städerskan ska komma? Var det inte det man skulle slippa genom att köpa sig fri? 

 

Hoppsan, är helgen slut?

Skön var den i alla fall. Och mycket hann vi med känns det som.

Fredagsmys som jag nästan somnade från redan innan det börjat men som tog sig. En lördag som började skönt med sovmorgon för mig, sen hyrsläp för tömning av boden som fyllts med skräp någon gång sedan strax innan jul (hej julklappspapper! hej två varv till miljöstationen!), fika hos grannen och så iväg för att se Lova och Hammarbygymnasterna plocka hem inte mindre än tre medaljer i Trollbäckscuperna. Irma som lekt med grannkillen Eskil hela dagen hade slocknat i soffan redan innan jag kom hem så det blev lördagsgrillning och middag tête a tête med snubben jag råkar bo med. Najs, som Lova säger.

Vi dissade Mello och kollade istället på första avsnittet av True Blood. Jag är sent ute, men I like!

Söndagen - min tur att gå upp med Irmis som var pigg som en mört efter att ha sovit i inte mindre än tretton och en halv timme. Jag var inte lika pigg men tackar Nespresso för hjälpen att skärpa till mig. Så åkte vi och införskaffade inte mindre än två framåtvända bilbarnstolar, åt godaste lunchen på Texas Smokehouse i Sickla och köpte lite annat bra att ha som en snygg anteckningsbok från Bookbinders så att mitt jobb kan kännas lite flashigare än vad det egentligen är.

Eftermiddagen avslutades med Kollomöte med Lova inne i stan. Min stora tjej som ska åka på kollo i tio dagar. Efter att ha varit på informationsmötet så vill jag också åka på kollo. Finns det för vuxna? Udden Water Camp Senior...?

Älska 2010-talet!

Jag kanske är lite efter men jag upptäckte just att jag kan låna e-böcker till min Ipad på Stockholms stadsbibliotek. Jag lever i typ världens bästa land i världens bästa tid! De som säger att det var bättre förr har ju ingen aning om vad de snackar om!

Så nu har jag laddat ner Bluefire Reader och lånat min första e-bok. Fatta bra att slippa förseningsavgift.

Jag går ut lite mjukt med lite lättläst chiclit.


OK

Tänk jag tyckte det gick helt bra att vara själv hemma med alla barnen. Alla var glada, vi hade klassisk tisdagsmys (det vet väl alla att man ska ha?) och allt var lugnt och fint. Irma somnade så fint vid 20.30, minst en timme tidigare än de maratonkvällar hon sportat senaste tiden.

Varför lär man sig aldrig att inte ropa hej? Jag bara, hej hej!

21.03 pip gallskriker Irma från sovrummet och när jag kommer in i sovrummet ligger hon i en pöl jättespya. Jippi. Jag bara, hej hej!

För övrigt skröt jag här nedan häromdagen om hur jag inte var ett dugg sugen på mackor eller socker längre. FEL! Nu är jag SJUKT sugen på en fetestor sockerbulle med vaniljkräm i. Och efteråt (ja efteråt) vill jag ha ett par tre tunnbrödrullar med massor av smör och ost.
RSS 2.0